xOrisOria News

Αλλαγές την Κυριακή στα δρομολόγια του μετρό

Εκτός λειτουργίας θα βρίσκεται ο σταθμός Αγιος Αντώνιος της Γραμμής 2 του μετρό την Κυριακή από τις 10 το βράδυ και μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας λόγω τεχνικών εργασιών που σχετίζονται με την ένταξη των σταθμών Περιστέρι και Ανθούπολη στο δίκτυο…

Στο διάστημα της διακοπής λειτουργίας του σταθμού Αγιος Αντώνιος, οι συρμοί θα τερματίζουν στον σταθμό Σεπόλια και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από τη γραμμή των τρόλεϊ 12 Ζάππειο – Περιστέρι και τη λεωφορειακή γραμμή Α13 Ομόνοια – Κηπούπολη για τη σύνδεση του σταθμού Αγιος Αντώνιος με τον σταθμό Μεταξουργείο.

Σημειώνεται ότι μέχρι τις 10 Απριλίου αναμένεται να δοθούν στη διάθεση του επιβατικού κοινού οι δύο νέοι σταθμοί του Μετρό «Περιστέρι» και «Ανθούπολη».

Οι δύο νέοι σταθμοί Μετρό είναι οι πρώτοι από τους συνολικά επτά, που μπαίνουν τις επόμενες εβδομάδες σε «τροχιά» λειτουργίας.

Οι υπόλοιποι πέντε σταθμοί, «Ελληνικό», «Αλιμος», «Ηλιούπολη», «Αργυρούπολη» και «Αγία Μαρίνα» αναμένεται να δοθούν στη διάθεση του επιβατικού κοινού μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης επισκέφθηκε τους δύο σταθμούς του Μετρό και παρακολούθησε από κοντά τις δοκιμές των υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων, μαζί με το ειδικευμένο προσωπικό, που έχει αναλάβει τη λειτουργία τους.

Use Facebook to Comment on this Post