Πυροβόλησαν κατά Αστυνομικού Τμήματος και περιπολικού στη Ρόδο

Τους άγνωστους δράστες που κατά τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές έβαλαν με κυνηγετικά όπλα κατά του κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου και ενός περιπολικού εξακολουθούν να αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στη Ρόδο.

Το περιπολικό, που βρίσκονταν σταθμευμένο σε…
χώρο του Αστυνομικού Τμήματος, φέρει διαμπερές ίχνος στο πορτμπαγκάζ, ενώ παρόμοιο ίχνος φέρει και εξωτερικός τοίχος του Αστυνομικού Τμήματος.

Στο σημείο βρέθηκαν 3 βολίδες κυνηγητικού όπλου, η μία μέσα στο πορτμπαγκάζ του περιπολικού και οι άλλες δύο στο έδαφος, πλησίον του τοίχου.

Σε έρευνα στη γύρω περιοχή, σε απόσταση 100 μέτρων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγητικό όπλο (καραμπίνα) επιμελώς κρυμμένο σε υπαίθριο χώρο, ένα κυνηγετικό όπλο (flobert) κρυμμένο μέσα σε πρόχειρη κατασκευή-παράπηγμα που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Στα κυνηγητικά όπλα διαπιστώθηκε απόσβεση των αναγνωριστικών αριθμών τους. Ολα τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου.

Πηγή: tanea.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *