Προστασία από τη σαλμονέλα: Πώς να μαγειρεύετε σωστά το κοτόπουλο για να μειώσετε τον κίνδυνο Xoris Oria 11 έτη ago Η σαλμονέλα αποτελεί συχνά φόβητρο για τον περισσότερο κόσμο, καθιστώντας τους επιφυλακτικούς στην κατανάλωση κοτόπουλου. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα «κόλπα» που μπορούν σε ένα βαθμό να εξασφαλίσουν την υγιεινή κατανάλωση του συγκεκριμένου κρέατος….. Διαβάστε περισσότερα εδώ Use Facebook to Comment on this Post Τι μπορεί να σημαίνει ένας βήχας που εμφανίζεται μετά από μία λοίμωξη του αναπνευστικού; Με απλή αιματολογική εξέταση η διάγνωση του συνδρόμου Down Παυσίπονο σκότωσε 136 ανθρώπους Σε φάση αυξημένης δραστηριότητας η γρίπη στην Ελλάδα