xOrisOria News

Ο Αλ Πατσίνο μεταμορφώνεται σε Φιλ Σπέκτορ

Η τηλεόραση είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Αλ Πατσίνο καθώς ο 73χρονος πια αστέρας θα υποδυθεί τον επιτυχημένο όσο και αμφιλεγόμενο μουσικό παραγωγό Φιλ Σπέκτορ στην τηλεταινία του HBO. To δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας, στο οποίο ο Πατσίνο μοιάζει να…

ταιριάζει γάντι στον χαρακτήρα του λαμπερού, εγωμανούς και διαταραγμένου Σπέκτορ.

Η τηλεταινία «Phil Spector» θα κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ στις 24 Μαρτίου και είναι από τα πιο αναμενόμενα πρότζεκτ της χρονιάς. Δεν είναι μόνο ότι ένας ζωντανός θρύλος του Χόλιγουντ μετακομίζει στην TV, ούτε μόνο ότι η Ελεν Μίρεν συμπρωταγωνιστεί. Είναι και ότι ο μέγας Ντέιβιντ Μάμετ υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Και βεβαίως ότι πρόκειται για μια προσωπικότητα, τον Φιλ Σπέκτορ, που ενσαρκώνει μαζί τη δημιουργικότητα και τη βία της ίδιας της Αμερικής.

Ο Σπέκτορ είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκτίει ποινή κάθειρξης 19 ετών για τον φόνο της ηθοποιού Λάνα Κλάρκσον το 2003 στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Μέχρι τον φόνο ήταν μαζί με τον Κουίνσι Τζόουνς ο σημαντικότερος μουσικός παραγωγός στις ΗΠΑ. Υπέγραψε δεκάδες μουσικές επιτυχίες στη δεκαετία του ’60 και έφθασε να κάνει την παραγωγή στο θρυλικό άλμπουμ «Let it Be» των Βeatles.

Πηγή: tanea.gr

Use Facebook to Comment on this Post