ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ κοντά στη ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ

Έχουν παρουσιαστεί πολλές εκπομπές στην τηλεόραση, έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν πολλά κείμενα στον Τύπο σχετικά με την κατάσταση που
επικρατεί στο Γηροκομείο Αθηνών, το οποίο πνέει τα λοίσθια, ήτοι το πλέον οικονομικά εύρωστο κοινωφελές ίδρυμα της Χώρας μας, με τα 700 ακίνητα τις εκατοντάδες χιλιάδες μετοχές, έσοδα από τα ακίνητα, οικόπεδα-φιλέτα, κληροδοτήματα, θυρίδες με τιμαλφή, χρυσές λίρες κλπ.

Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν τον ορισμό της κακοδιαχείρισης από μια ομάδα αποτελούμενη από επήλυδες, οι οποίοι κατέκτησαν με ρεσάλτο το Γηροκομείο ως πραγματικοί Oύννοι και απέκτησαν δίκην λάφυρου τα τεράστια περιουσιακά του στοιχεία, για τα οποία αγωνίστηκαν επί 140 χρόνια οι πραγματικοί φιλάνθρωποι να τα συγκεντρώσουν επ΄ αγαθώ των γερόντων που φιλοξενούνται στα περίπτερά του.

Πρόεδρος του Δ.Σ., που επέφερε την ολική καταστροφή είναι επί 8ετία ο αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπας , ο οποίος διόρισε τα κολλητάρια του και κάθε οικογενειακής καρυδιάς αναλφάβητο συγγενικό του καρύδι σε ευαίσθητα οικονομικά πόστα και άλλα, οικονομικό σύμβουλο με μηνιαίο μισθό 12.000 €, νομικούς με 6.000 €, που είχαν ως αποτέλεσμα να έχουν εξανεμιστεί όλα τα διαθέσιμα, τα κληροδοτήματα, οι μετοχές, οι χρυσές λίρες , σημαντικά ακίνητα-φιλέτα και τις οίδε τι άλλα και σε ποία έκταση λεηλασίας.

Το 2005 το ταμείο του Γηροκομείου είχε μετρητά 500.000 € , πληρωμένους εργαζόμενους και υποχρεώσεις προς τους λοιπούς δικαιούχους, συνεργάτες και Δημόσιο.

Σημερινή κατάσταση

Αφού ξοδεύτηκαν εν ριπή οφθαλμού αυτά οι 500.000 € , εισπράχτηκαν 975.000 € από ΟΣΚ για απαλλοτρίωση ακινήτου ιδιοκτησίας Γηροκομείου, εν συνεχεία πουλήθηκαν ακίνητα γύρω στα 10.000.000 €, μετοχές άνω των 7.000.000 €, λίρες άγνωστου αριθμού, ίσως και πάνω από 3.000 τεμάχια , λίρες 3.000Χ250=750.000 €, ήτοι ένα σύνολο 18.475.000 €, δωρεές, τροφεία γερόντων, εισοδήματα από ενοίκια ετησίως κατά μέσον όρον τουλάχιστον 2.700.000 Χ 8 χρόνια = 21.600.000 € και άλλα άδηλα, όπως τραπεζικά δάνεια άγνωστου ύψους από την MILLENIUM BANK .

Άρα προκύπτει ένα ποσόν φανερών διαθεσίμων τουλάχιστον της τάξης των 40.075.000 €. Στα χέρια του Μπούμπα.

Αλλά τα χρέη του Γηροκομείου σήμερα, σύμφωνα με την παραδοχή του προέδρου αρχιμ. Μπούμπα, ενώπιον Δικαστηρίου (στις 12.2.2013 ) ήταν τουλάχιστον 22.000.000 € .

Εργαζόμενοι απλήρωτοι από τον Αύγουστο του 2010 !!!, ΙΚΑ, Δημόσιο, προμηθευτές κλπ.

Με άλλα λόγια η ομάδα του παπά κακοδιαχειρίστηκε την περιουσία του Γηροκομείου 62.075.000 € !! συν τα δάνεια από την MILLENIUM, άγνωστου ύψους και άγνωστων εμπράγματων εξασφαλίσεων, υποθηκών, προσημειώσεων κλπ. από πλευράς Τράπεζας.

Και μηνύει τους εργαζόμενους κατά συρροήν γιατί ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους !!

Οι κύριοι Ροβέρτος ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ του ΙΚΑ, ο προϊστάμενος της ΚΑ΄ ΔΟΥ (εδρεύει στη ΔΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ), που υπάγεται το Γηροκομείο, οι δικαστές που ο Μπούμπας καμαρώνει ότι τον χαϊδεύουν (;;;), κάποιοι πολιτικοί που τους βόλεψε συγγενείς στο Γηροκομείο, στελέχη της ΕΛΑΣ, άλλοι που νοικιάζουν με ευνοϊκά μισθώματα, όπως ο πολλά βαρύς μάγκας ΜΑΚΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, κουμπάροι, πολιτικά κόμματα, ευρωβουλευτές, πρώην γραμματέας κόμματος εξουσίας και άλλοι παράγοντες του Τόπου μας σε όλα τα πεδία και επίπεδα εξουσίας.

ΑΠΟΡΙΑ : Εξοχώτατοι Κύριοι Εισαγγελείς γιατί δεν συλλαμβάνεται;;;; ο συγκεκριμένος αρχιμανδρίτης πρόεδρος για ένα τέτοιο όγκο χρεών;;;;; με σωρεία καταχρήσεων της νομοθεσίας περί εθνικών Κληροδοτημάτων και να υπάρξει ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ των βεβαιωμένων με πορισματικές εκθέσεις του Υπουργείου Οικονομικών των τεράστιων ζημιών που έχει προκαλέσει ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ στα εθνικά Κληροδοτήματα με εκούσια κακοδιαχείριση πάνω από τα 10.000.000 € !!!

Υπάρχει απάντηση;;;;;

Πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν ότι πρόκειται να συγκληθεί οσονούπω η τελευταία Γεν. Συνέλευση με θέμα τη διάλυση του Γηροκομείου, το οποίο επέζησε από το 1864 έως το 2005 , ήτοι 141 χρόνια , πολλά από αυτά ‘’πέτρινα’’, πόλεμοι, Κατοχή και άλλες καταστάσεις, αλλά έφτασαν μόλις 8 χρόνια για να το πτωχεύσει ο …..αγαθός αρχιμανδρίτης Μπούμπας πρόεδρος του Δ.Σ. και η κλίκα του με την ανοχή της Πολιτείας στο σύνολό της. Για όλα τα παραπάνω υπάρχει μεγάλο αρχείο και θα επανέλθω με νέα στοιχεία, πορίσματα-καταπέλτες οικονομικών επιθεωρητών, επιθεωρητών δημοσίων έργων, εάν κατά λάθος ενδιαφερθεί κάποιος υπεύθυνος, αρμόδιος, ή τέλος πάντων κάποιος Έλληνας με ένα στοιχειώδες πατριωτικό φιλότιμο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *