Μιχάλης Ασλάνης: Ποιος βύθισε τις επιχειρήσεις του;

Οι συλλογές του παρουσιάστηκαν σε πασαρέλες στο Μιλάνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και σε πολλά άλλα παγκόσμια κέντρα της μόδας. Οι δραστηριότητες του στην Ελλάδα περιλάμβαναν, εκτός από τα ατελιέ μόδας των Αθηνών, παρουσία στους χώρους της διακόσμησης, των ειδών σπιτιού και εξωτερικού χώρου, των παιδικών ρούχων και των εσωρούχων. Η εταιρεία…
«Vero by Aslanis» επεκτάθηκε στην Ελλάδα και την Κύπρο, με 22 και 17 καταστήματα αντίστοιχα.

Οι δημιουργίες του έγιναν αντικείμενο αναφοράς στον παγκόσμιο Τύπο, με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, όπως το Vogue και το L’ Officiel, να αφιερώνουν σελίδες στις συλλογές του Έλληνα μόδιστρου. Στη μεγάλη έκθεση μόδας IGEDO στο Düsseldorf, η γαλλική Liberation παρουσίασε την εμπνευσμένη από το Βυζάντιο collection του.

Στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, είχε αναλάβει το σχεδιασμό των ρούχων για τους υπαλλήλους του μετρό και του διεθνούς αεροδρομίου Αθηνών.

Η οικονομική καταστροφή
Με τα χρέη να «πνίγουν» τις επιχειρήσεις του, ο Μιχάλης Ασλάνης μετακόμισε τον Οκτώβριο του 2010 στην Σαλβαντόρ ντε Μπαχία της Βραζιλίας. Εκεί, κοντά σε ελληνικής καταγωγής φίλους, προσπάθησε να προχωρήσει σε νέα επιχειρηματικά σχέδια, με στόχο πάντα την ελληνική αγορά. Η προσπάθειά του απέτυχε όμως, κι αναγκάστηκε να επιστρέψει.

Στις αρχές του 2013 κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες ότι ο διάσημος μόδιστρος πωλούσε μερικά από τα πολύ μεγάλης αξίας ακίνητα του, σε Κολωνάκι, Λυκαβηττό και Μύκονο. Παράλληλα, ορισμένα δημοσιεύματα τον έφερναν αντιμέτωπο με πρώην υπαλλήλους του για παλιές οφειλές.

Πηγή: People

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *