Τι κι αν το θερμόμετρο δείχνει 38 βαθμούς υπό σκιάν.
Τι κι αν τα συσκευασμένα αλλαντικά…
γράφουν στην νούγια ότι “φυλάσσονται σε θερμοκρασία κάτω των 5 βαθμών”.
Εδώ και χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, χειμώνα – καλοκαίρι, αλλαντικά πάσης (&αγνώστου) προέλευσης, πωλούνται εκτός ψυγείου και πάνω σε τελάρα, εκτεθειμένα όλη μέρα στο Αττικό ήλιο, σιγοψημένα από τις ψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.
Πως δεν το έχουν προσέξει οι αρμόδιοι?
Τι…τους νοιάζει, αφού δεν ψωνίζουν σε τέτοια (μη GOURMEΤ) μέρη?
Εδώ και χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, χειμώνα – καλοκαίρι, αλλαντικά πάσης (&αγνώστου) προέλευσης, πωλούνται εκτός ψυγείου και πάνω σε τελάρα, εκτεθειμένα όλη μέρα στο Αττικό ήλιο, σιγοψημένα από τις ψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.
Πως δεν το έχουν προσέξει οι αρμόδιοι?
Τι…τους νοιάζει, αφού δεν ψωνίζουν σε τέτοια (μη GOURMEΤ) μέρη?
Άλλωστε το όλο θέαμα κάνει καλό στο τουρισμό, αφού οι ξένοι δεν χορταίνουν να…φωτογραφίζουν το διατροφικό θέαμα.
Έτσι δεν είναι κύριε Καμίνη?
Έτσι δεν είναι κύριε Καμίνη?
http://euro-crimes.blogspot.gr