Ξέμεινε από ελεγκτές του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Tον κώδωνα του κινδύνου για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει κρούει ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για οικονομικές υποθέσεις, Λάμπρος….
Τσόγκας, με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, η οποία κοινοποιείται και στους οικονομικούς εισαγγελείς.

«Οι δύο διευθύνσεις του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας υπολειτουργούν σε ό,τι αφορά τη στελέχωσή τους, με αποτέλεσμα την εξασθένηση της αποτελεσματικότητάς τους στη σημαντική αποστολή τους», τονίζει ο κ. Τσόγκας και αναφέρει συγκεκριμένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεγκτικές υπηρεσίες, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Συγκεκριμένα, στην περιφερειακή διεύθυνση του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας τονίζει πως υπάρχει έλλειψη 60 υπαλλήλων σε σχέση με το υπηρεσιακό σχέδιο, ενώ η υπηρεσία λειτουργεί χωρίς αναπληρωτή διευθυντή και δύο υποδιευθυντές. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην επιχειρησιακή διεύθυνση του ΣΔΟΕ όπου καταγράφονται ελλείψεις 15 υπαλλήλων. Ειδικά μάλιστα, στο τμήμα επιχορηγήσεων και επιδοτήσεων της επιχειρησιακής διεύθυνσης υπηρετούν δύο ελεγκτές και ένας προϊστάμενος για όλη την Κεντρική Μακεδονία!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *