Συνήθως πρώτα τρώει κανείς το αλμυρό και στη συνέχεια το γλυκό… ή το αντίστροφο. Υπάρχει όμως και μια σοκολάτα που επιτρέπει το συνδυασμό, αφού…
Η έμπνευση ανήκει σε ιρλανδική εταιρεία που έχει ήδη ξεπουλήσει, καθώς οι πρώτες 100.000 μπάρες έγιναν ανάρπαστες.
Το γεγονός αυτό ξάφνιασε ακόμη και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, ο οποίος παραδέχτηκε ότι με τίποτα δεν περίμενε ότι η εκκεντρική απόφαση που πήρε θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία στο καταναλωτικό κοινό.
«Η σοκολάτα είναι ιδιαίτερα τραγανή και στη συνέχεια παραμένει στον ουρανίσκο η γεύση τυριού και κρεμμυδιού. Ο συνδυασμός μπορεί να ακούγεται ιδιαίτερος, όμως γευστικά το αποτέλεσμα έχει λάβει πολλά θετικά σχόλια. Δείτε το σαν κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό από ό,τι σοκολατένιο έχετε φάει μέχρι τώρα.
Άλλωστε και το πιπέρι ή τα μπαχαρικά δεν αρέσουν σε πολλούς μέσα στη σοκολάτα. Κι όμως είναι μια γεύση που πλέον έχει καθιερωθεί ανάτον κόσμο. Γιατί όχι και το κρεμμύδι με τυρί;» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.