ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή ήταν η ζωή του «δράκου» των βορείων προαστίων στο Κορωπί

Σε απόγνωση βρίσκεται η οικογένεια του Κορωπιώτη «δράκου» των βορείων προαστίων αφού πλέον δεν μπορεί να ελπίζει ούτε στα ελάχιστα που προσέφερε σε αυτήν…

Η 29χρονη γυναίκα του και τα 5 παιδιά του ηλικίας από 2 έως 9 ετών προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βιαστής διατηρούσε μια ουδέτερη σχέση με τα παιδιά του, με άλλα λόγια δηλαδή δεν είχε και ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Παράλληλα ήταν από τους άνδρες που δεν άφηνε πολλά περιθώρια στη σύζυγό του για να τον ρωτήσει το παραμικρό. Άλλωστε αυτή ήταν – και είναι – γυναίκα χαμηλών τόνων.

Μια απορία που έχουν εκφράσει πολλοί είναι πώς κατάφερνε και άλλαζε τόσο συχνά αυτοκίνητα. Η απάντηση έρχεται από την αστυνομία τα στελέχη της οποίας διευκρίνισαν στο notioanatolika.gr ότι τα ΙΧ με τα οποία κυκλοφορούσε ήταν 15ετίας με αποτέλεσμα να κοστίζουν ακόμη και 1000 ευρώ.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο… ενεργητικό του ο «δράκος» έχει και σωρεία κλοπών, ληστειών αλλά και υποθέσεων με μικροποσότητες ναρκωτικών από νεαρότατη ηλικία.

Εν τω μεταξύ μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη του 31χρονου αλλά και οι σε βάρος του ποινικές διώξεις, δημιουργήθηκε θέμα και στον Δήμο Κορωπίου στον οποίο εργαζόταν μέχρι και την προηγούμενη ημέρα. Έτσι η δημοτική αρχή αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο κατηγορούμενος δεν είναι συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Κρωπίας και ουδέποτε προσλήφθηκε από τον Δήμο μας. Εργαζόταν σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) και στο πλαίσιο 5μηνης κοινωφελούς εργασίας σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης παρείχε υπηρεσίες στον τομέα καθαριότητας του Δήμου μας».

Πάντως η τοπική κοινωνία είναι διατεθειμένη να σταθεί δίπλα στην οικογένεια του 31χρονου προκειμένου τα πέντε παιδιά και η γυναίκα του να συνεχίζουν μια όσο κατά το δυνατόν ζωή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *