Λικέρ ούζο
Υλικά:
1,5 λίτρο ούζο
1 κιλό ζάχαρη
2-3 ξυλάκια κανέλας
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά καβουρδίζουμε τη ζάχαρη ώσπου να πάρει ένα ελαφρά καφετί χρώμα.
Μόλις αρχίσει να λιώνει, βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Ρίχνουμε το ούζο και ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε την κανέλα.
Αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε το ποτό σε γυάλινο μπουκάλι.
Πίνεται κρύο.
Πηγή: lovecooking.gr
Use Facebook to Comment on this Post