Αύξηση παραγωγής διάφορων προϊόντων με την χρήση Ελληνικού ζεόλιθου…
A/A | ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | ΑΥΞΗΣΗ (%) ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΖΕΟΛΙΘΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ |
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΕΥΝΑΣ |
1 |
Καλαμπόκι |
50,00% |
Γέφυρα, Θεσσαλονίκης |
2 |
Σιτάρι |
29,00% |
Γέφυρα, Θεσσαλονίκης |
3 |
Ρύζι |
34,00% |
Χαλάστρα, Θεσσαλονίκη |
4 |
Βιολογική Ντομάτα |
48-52% |
Άσπρο, Εδέσσης |
5 |
Σταφύλι |
48-66% |
Αγ. Αθανάσιος, Θεσσαλονίκης |
6 |
Ακτινίδια |
45,00% |
Λιβαδοχώρι, Σερρών |
7 |
Βαμβάκι |
17,00% |
Λιβαδοχώρι, Σερρών |
8 |
Ανθοφορία Γαρίφαλο |
25,00% |
Σιδηρόκαστρο, Σερρών |
Ελληνικός Ζεόλιθος
http://ellhnikos-zeolithos.blogspot.com/2013/03/aukshsh-paragwghs-me-th-xrhsh-ellhnikoy-zeolithoy.html
http://ellhnikos-zeolithos.blogspot.com/2013/03/aukshsh-paragwghs-me-th-xrhsh-ellhnikoy-zeolithoy.html
Use Facebook to Comment on this Post