Αύξηση παραγωγής διάφορων προϊόντων με την χρήση Ελληνικού ζεόλιθου…
A/A | ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | ΑΥΞΗΣΗ (%) ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΖΕΟΛΙΘΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ |
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
|
1
|
Καλαμπόκι
|
50,00%
|
Γέφυρα, Θεσσαλονίκης
|
2
|
Σιτάρι
|
29,00%
|
Γέφυρα, Θεσσαλονίκης
|
3
|
Ρύζι
|
34,00%
|
Χαλάστρα, Θεσσαλονίκη
|
4
|
Βιολογική Ντομάτα
|
48-52%
|
Άσπρο, Εδέσσης
|
5
|
Σταφύλι
|
48-66%
|
Αγ. Αθανάσιος, Θεσσαλονίκης
|
6
|
Ακτινίδια
|
45,00%
|
Λιβαδοχώρι, Σερρών
|
7
|
Βαμβάκι
|
17,00%
|
Λιβαδοχώρι, Σερρών
|
8
|
Ανθοφορία Γαρίφαλο
|
25,00%
|
Σιδηρόκαστρο, Σερρών
|
Ελληνικός Ζεόλιθος
http://ellhnikos-zeolithos.blogspot.com/2013/03/aukshsh-paragwghs-me-th-xrhsh-ellhnikoy-zeolithoy.html
http://ellhnikos-zeolithos.blogspot.com/2013/03/aukshsh-paragwghs-me-th-xrhsh-ellhnikoy-zeolithoy.html