xOrisOria News

Διαβεβαιώσεις Λυκουρέντζου σε Νταβλούρο για τον «Αγ. Ανδρέα»

«Όλα είναι έτοιμα για την παράδοση του διώροφου κτιρίου του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», όπως διαβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, τον βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ., Θανάση Νταβλούρο σε συνάντηση που…

πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο.» Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του βουλευτή.

Η ανακοίνωση συνεχίζει με τα εξής:

«Η θετική αυτή εξέλιξη, σύμφωνα με τον Αχαιό βουλευτή, θα συμβάλει αποφασιστικά την εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς θα μπορέσουν να μεταφερθούν οι καρδιολογικές κλινικές από το πρώην «409» και να αναπτυχθούν πλήρως τα εργαστήρια.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε και το ζήτημα των εφημεριών των γιατρών, καθώς με το πλαφόν που υπάρχει, παρατηρούνται αρρυθμίες και επισημάνθηκε ότι απαιτείται ο εξορθολογισμός του συστήματος με την εφημερία και γιατρών από Κέντρα Υγείας και άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα στα κεντρικά νοσοκομεία.

Ο κ. Νταβλούρος ζήτησε την παρέμβαση του κ. Λυκουρέντζου, για τις ογκολογικές κλινικές του «Αγίου Ανδρέα» και του ΠΓΝΠ, που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα.

Παράλληλα ο υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι έχει προγραμματιστεί η ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού με επικουρικούς γιατρούς, ενώ αναμένεται και η σχετική έγκριση για την τοποθέτηση φαρμακοποιών στα νοσοκομεία.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΑΙΓΙΟΥ

Ο κ. Νταβλούρος και φορείς του Αιγίου θα συναντηθούν το πρωί της Τετάρτης με τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Αρβανιτόπουλο, αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την κατάργηση των τμημάτων του ΤΕΙ.»

Πηγή: thebest.gr

Use Facebook to Comment on this Post