xOrisOria News

Αυτή την ώρα η κηδεία της Ελένης Κουμαριανού

Αυτή την ώρα στο Β΄Κοιμητήριο της Αθήνας η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς της Ειρήνης Κουμαριανού, της γλυκιάς γιαγιάς του «Παρά πέντε», λένε το τελευταίο αντίο στην μεγάλη ηθοποιό, τη γελαστή γιαγιά, τον πρόσχαρο άνθρωπο που είχε πάντα έναν καλό λόγο να πει για τους άλλους…

Ήταν ένας άνθρωπος που με το ήθος του και την ποιότητα του δίδαξε και θα διδάξει και τις επόμενες γενιές, μία γυναίκα που αγαπούσε πολύ ο κόσμος, κόσμος που έσπευσε σήμερα στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου για να αφήσει ένα λουλούδι και να πει το δικό του «αντίο» στη γνωστή ηθοποιό.

Εκεί και ο λατρεμένος της… «εγγονός», ο Γιώργος Καπουτζίδης, μαυροντυμένος και αρκετά συγκινημένος, αλλά και ο Αργύρης Αγγέλου που  κρατούσε μια ανθοδέσμη από λευκά λουλούδια.

Ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης μόλις έμαθε για το χαμό της Ειρήνης Κουμαριανού δήλωσε συντετριμμένος, αφού έχασε έναν πολύ αγαπημένο του άνθρωπο, τη γιαγιά του όπως είπε, με την οποία ήταν πολύ δεμένος.

Οι δυο τους μετά το τέλος του «Παρά πέντε» συνέχισαν να έχουν επαφές. Ο ηθοποιός πήγαινε και τη συναντούσε, μιλούσαν και είχαν δημιουργήσει μια γλυκιά και πολύ δυνατή σχέση.

Συντετριμμένη και η Έφη Παπαθεοδώρου που έφτασε και αυτή στο Β΄ Κοιμητήριο, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η οποία δε θέλησε να μιλήσει καθόλου στις τηλεοπτικές κάμερες.

Εδώ και αρκετό καιρό η Ειρήνη Κουμαριανού νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με προβλήματα στην καρδιά της και τελικά την Παρασκευή άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών.

Use Facebook to Comment on this Post