xOrisOria News

Ο ζηλιάρης Πιστόριους δεν άφηνε την Ρίβα να φορά τακούνια

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας πίσω από το δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ από
τον σύντροφό της, Παραολυμπιονίκη, Όσκαρ Πιστόριους.

Το σενάριο της κατά λάθος δολοφονίας επειδή την πέρασε για κλέφτη, πλέον καταρρέει. Η Αστυνομία έχει πλέον φτιάξει ένα πλάνο στο οποίο περιγράφεται λεπτό προς λεπτό η δολοφονία της άτυχης κοπέλας, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους.

Ο Πιστόριους φέρεται να κοιμήθηκε μαζί της εκείνο το βράδυ. Είχε καταναλώσει όμως στεροειδή και αλκοόλ, ένας εκρηκτικός συνδυασμός ο οποίος μαζί με το τηλεφώνημα του πρώην συντρόφου της Ρίβα τον έφεραν εκτός εαυτού.

Κάθε μέρα βγαίνουν στην δημοσιότητα στοιχεία για την προσωπικότητά του, ενώ ο αθλητής από εθνικός ήρωας έχει μετατραπεί σε έναν εμμονικό, ζηλιάρη και παρανοϊκό άνθρωπο για τον Τύπο της Νότιας Αφρικής.

Τελευταία αποκάλυψη έρχεται από τον πρώην ποδοσφαιριστή Μαρκ Μπάτσελορ, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον της πρώην συντρόφου του, ο οποίος είπε δημοσίως πως ο Πιστόριους είχε πυροβολήσει σε εστιατόριο πριν από δύο εβδομάδες. Έδειξε μάλιστα και το σημάδι στον τοίχο του καταστήματος στο Γιοχάνεσμπουργκ. Ο αθλητής προσποιήθηκε ότι δε γνωρίζει τίποτα και η εξήγηση που δόθηκε τότε στους πελάτες ήταν ότι εξερράγη μια φιάλη υγραερίου.

Της απαγόρευε φορά τακούνια και σκουλαρίκια

Σύμφωνα με τον Μπάτσελορ, η σχέση του Πιστόριους και της πρώην φίλης του Σαμάνθα Τέιλορ δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Η νεαρή γυναίκα έχει δηλώσει ότι ο αθλητής οδηγούσε με ταχύτητα 220 χιλιομέτρων την ώρα ότι την αγνοούσε όταν τον παρακαλούσε να μειώσει ταχύτητα και ακόμα ότι τής απαγόρευε να φοράει ψηλά τακούνια και σκουλαρίκια.

Η οικογένεια σπάει την σιωπή της

Από την πλευρά της, η οικογένεια Στέενκαμπ έσπασε τη σιωπή της από τη στιγμή που τής παραδόθηκε η σορός της Ρίβα, την Παρασκευή, στο Πορτ Ελίζαμπεθ.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνειδητοποιήσουμε και να ξεπεράσουμε αυτήν την τραγική απώλεια. Αυτό που θέλουμε είναι απαντήσεις, απαντήσεις στο ερώτημα γιατί η όμορφη κορούλα μας πέθανε με τέτοιο τρόπο», δήλωσε η μητέρα της Τζουν Στέενκαμπ σε συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες The Times και Sowetan.

Ο θείος του θύματος Μάικ υπογράμμισε ότι η οικογένεια «έχει εμπιστοσύνη ότι η δικαιοσύνη θα επιτελέσει το έργο της», αλλά ότι γνωρίζει αυτό δε θα φέρει τη Ρίβα πίσω στη ζωή.
koolnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post