Το τσάι θεωρείται το πιο δημοφιλές ρόφημα και όχι άδικα αφού δεκάδες έρευνες από όλο τον κόσμο έχουν αποδείξει τα…
ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μειώνει κατά 50% τον κίνδυνο για εμφάνιση γαστρίτιδας
Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ΕGCG (Epigallocatechin Gallate), μια αντιοξειδωτική ουσία που θεωρείται ότι εμποδίζει την ανάπτυξη διαβήτη
Είναι πλούσιο σε κατεχίνες, οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν την καύση λίπους, ενώ μειώνουν το λίπος της κοιλιάς.
ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΪ
Έχει αυξημένη περιεκτικότητα σε θειορουβικίνη και θειοφλαβίνες, που αυξάνουν την αντίσταση του οργανισμού στα μικρόβια.
Είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, που μειώνουν τα επίπεδα της LDL «κακής» χοληστερόλης μειώνοντας την πιθανότητα καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Καταστέλλει τη δράση και την παραγωγή οξέων από τα μικρόβια που προκαλούν τερηδόνα, πλάκα και ουλίτιδα χάρη στη συνδυασμένη δράση φθορίου και τανινών που διαθέτει.
Use Facebook to Comment on this Post