Λαμία: Στο δικαστικό μέγαρο μεταφέρεται σήμερα το μπλόκο των αγροτών

Στα μπλόκα της Λαμίας και της Λάρισας σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας…

Ραντεβού στα δικαστήρια Λαμίας έχουν δώσει οι αγρότες της Στερεάς σήμερα στη 1:00΄ το μεσημέρι, όπου θα γίνει το αυτόφωρο των 12 συλληφθέντων για τα επεισόδια της Ανθήλης.

Χθες ο επικεφαλής των αγροτών Δημήτρης Δημογιάννης, ο οποίος ήταν μεταξύ των συλληφθέντων, εξερχόμενος του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας δήλωσε ότι η τρομοκτατία δεν θα περάσει και ότι την ευθύνη για όσα συνέβησαν την έχουν όσοι δίνουν τις εντολές από Αθήνα.

<< Ο κ. Δένδιας ας πάει να πιάσει πρώτα τους κακοποιούς και τους χούλιγκανς και ας φροντίσει να έχουν βενζίνη στα περιπολικά οι αστυνομικοί και ας αφήσει τις κοινωνικές ομάδες να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά..>>, είπε στο LamiaReport, ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος.

Στο αστυνομικό μέγαρο βρέθηκε και αντιπροσωπεία από τη Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Φθιώτιδας, που εξέφρασε την συμπαράστασή της στους συλληφθέντες και όπως είπε ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Βαγγέλης Σακελάρης σήμερα στις 11:30 ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το μπλόκο της Λαμίας και αμέσως μετά της Λάρισας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις αμέσως μετά την έξοδο των συλληφθέντων από το Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας:

http://www.youtube.com/watch?v=JrSuFXLTdnY

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του LamiaReport από το πεδίο μάχης της εθνικής οδού στην Ανθήλη.

http://www.youtube.com/watch?v=zS2bWpIQhN0

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί με τραυματισμένο τον επικεφαλής των μέτρων Αστυνομικό Διευθυντή Γρηγόρη Τσιμιτσέλη, ο οποίος χτυπήθηκε στο κεφάλι.

http://www.youtube.com/watch?v=mtWd_kejmcI

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *