xOrisOria News

Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά ! ! !

Τα «συμβόλαια θανάτου» στη γλώσσα των διεθνών ληστών και δημίων

Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, το έχουμε φωνάξει σε όλους τους τόνους, εκτελεί, με την ψυχρότητα και την ωμότητα του δημίου, τα συμβόλαια «εκτέλεσης» της χώρας μας: Είναι κυριολεκτικά μια κυβερνητική συμμορία που εκτελεί τις εντολές των
διεθνών ληστών και δημίων…
Οι «εκτελεστές» της κυβέρνησης δεν κρατάνε ούτε τα υποτυπώδη προσχήματα. Παίρνουν απευθείας τις εντολές και τις διαταγές, στη γλώσσα των πλανητικών κέντρων εξουσίας…

Η καταγγελία των εφοριακών είναι αποκαλυπτικότατη: «Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά»!!!

ΚΑΙ ακόμα: «όχι μόνο ο ΕΝΦΙΑ αλλά πάρα πολλοί νόμοι έχουν έρθει γραμμένοι στα αγγλικά. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς, όπως π.χ. ο 4174 (κώδικας φορολογικών διαδικασιών) έχει μέσα φρασεολογία και φαίνεται πως είναι μεταφρασμένος και δεν έχει καμία σχέση με κυβερνητική πραγματικότητα»!!!

Διαβάστε αναλυτικά και ακούστε:
http://www.enikos.gr/economy/257134,BINTEO-Kataggelia_eforiakwn:_O_ENFIA_hr8.html

Κάθε δικό μας σχόλιο περιττεύει. Απλώς θα υπογραμμίσουμε μια πολύ παλιά επισήμανσή μας:

«Το γενικό, νεοταξικό σχέδιο συμπυκνώνεται στα ακόλουθα:Ισοπεδώνουν το γρασίδι, ξεριζώνουν μέχρι το τελευταίο ζωντανό βλαστάρι. Ποτίζουν τη γη με αλάτι. Κατόπιν δολοφονούν τη μνήμη της βλάστησης. Διαφθείρουν τις συνειδήσεις, τις εξοντώνουν. Για να τις εξοντώσουν, σβήνουν το παρελθόν, εξαφανίζουν την ιστορία, εξατμίζουν τον πολιτισμό, ισοπεδώνουν κάθε συνεκτικό ιστό συλλογικότητας, κάθε βίωμα και πραγμάτωση της συνοχής του ιστορικού γίγνεσθαι…»

Πλησιάζει η ώρα της αναμέτρησης…

Είναι πλέον οφθαλμοφανές: Αμερικανοί και σύμμαχοι δεν κάνουν πίσω και θέλουν να παρουσιάσουν την Ρωσία με τρόπο προβοκατόρικο ότι σχεδιάζει εισβολή στην Ουκρανία μέσω της ανθρωπιστικής βοήθειας, για την οποία είχε συμφωνήσει με το Κίεβο, αλλά «ξαφνικά» η φιλοναζιστική παράνομη κυβέρνηση τα γύρισε και μιλάει για ρωσική απειλή. Στο ίδιο μήκος κύματος και το ΝΑΤΟ, ενώ στο Λονδίνο καλούν τον Ρώσο πρεσβευτή στο Foreign Office για εξηγήσεις. Οι εν λόγω κινήσεις κλιμακώνουν προφανώς τις σχέσεις με την Μόσχα, με στόχο να σύρουν την Ρωσία σε πόλεμο και να σταματήσουν έτσι την γεωοικονομική πορεία της υπερδύναμης.

Η Ρωσία, αντιστεκόμενη, προσπαθεί να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται, έτσι ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα το πολυάριθμο ΝΑΤΟ. Ατού της «Αρκούδας» η οπλική της τεχνολογία και ο ανορθόδοξος πόλεμος, στον οποίο υστερούν οι Δυτικοί. Η δε κοινή γνώμη στην Ρωσία είναι έτοιμη και ακόμα και οι φοιτητές στα πανεπιστήμια τυγχάνουν στρατιωτικής εκπαίδευσης.

Τα κύρια μέτωπα που είναι ανοιχτά είναι μέχρι στιγμής η Ουκρανία, το Ιράκ, η Γάζα και η Συρία, ενώ κίνδυνος υπάρχει πάντα στην Γεωργία, την Πολωνία αλλά και το Αιγαίο, το οποίο βρίσκεται στην μέση και ενδεχόμενα η μισαλλόδοξη Τουρκία εκμεταλλευτεί τυχόν γενίκευση της σύρραξης για να ικανοποιήσει πάγιες επιδιώξεις της.
Είναι λυπηρό να αναλύουμε τέτοιου είδους καταστάσεις αλλά τις αποφάσεις στον πλανήτη δεν τις παίρνουμε εμείς. Όπως στην πρόγνωση του καιρού δεν μπορεί κανείς να μιλάει μόνο για λιακάδες αλλά και για καταιγίδες.

Η καταιγίδα λοιπόν ετοιμάζεται να ξεσπάσει, άγνωστο το πότε ακριβώς, αλλά βάσει εξελίξεων τα σύννεφα είναι ήδη μαζεμένα και ο ουρανός έχει μαυρίσει.


ΠΥΓΜΗ.gr

Use Facebook to Comment on this Post