Χωρίς λεωφορεία για έξι ώρες σήμερα η Αθήνα

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει η πρωτεύουσα για έξι ώρες λόγω στάσης εργασίας, ενώ συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι
κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία προχωρούν σε εξάωρη στάση εργασίας λόγω της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα λεωφορείο θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00. Στην γενική συνέλευση θα συζητηθούν οι εξελίξεις στις αστικές συγκοινωνίες και η υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Η απόσυρση των λεωφορείων θα ξεκινήσει περίπου μια ώρα νωρίτερα και η πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται να γίνει περίπου μισή ώρα μετά τη λήξη της στάσης.

Παράλληλα, 24ωρη πανελλαδική απεργία προκήρυξαν για σήμερα οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ, αντιδρώντας στις απολύσεις των 450 συναδέλφων τους, επιτυχόντων του διαγωνισμού 9Κ του ΑΣΕΠ.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ αναφέρει: «Αντιστεκόμαστε στη διάλυση των υπηρεσιών του ΙΚΑ, αντιστεκόμαστε στην κατάργηση του θεσμού της αξιοκρατίας»

Καλεί τέλος τα στελέχη των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργανώσεων-μελών της, καθώς και τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της, να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους τη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση της ΠΟΣΕ – ΙΚΑ, στις 12:00 έξω από τη Βουλή.
 http://www.koolnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *