Τραγική ιστορία: Νίκησε τη λευχαιμία και πέθανε από σφαίρα

Ήταν βράδυ Παρασκευής στα Ισθμια Κορινθίας όταν η 25χρονη κοπέλα θα έπεφτε νεκρή από τις σφαίρες κακοποιών. Το
συγκλονιστικό είναι πως η άτυχη κοπέλα κινούταν με το αυτοκίνητο της στο αντίθετο ρεύμα από εκείνο που γινόταν εκείνη τη στιγμή η αστυνομική καταδίωξη.

Η 25χρονη δούλευε σε ξενοδοχείο στις Κεχριές ως βοηθός λογίστρια και τη μοιραία νύχτα επέστρεφε στο σπίτι της, ωστόσο στο ύψος των Ισθμίων μία σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός από τους δραπέτες έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ο κακοποιός πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, η σφαίρα χτύπησε στο οδόστρωμα, εξοστρακίστηκε, χτύπησε στον προφυλακτήρα του οχήματος της κοπέλας, τον διαπέρασε, τρύπησε το πίσω κάθισμα και σφηνώθηκε στο στήθος της.

Σύμφωνα με το Έθνος, η άτυχη κοπέλα έπασχε από λευχαιμία και είχε καταφέρει να κερδίσει την ασθένεια με τη βοήθεια του αδελφού της. Η Κατερίνα ήταν 10 ετών όταν ήρθε στη ζωή ο αδελφός της και οι γιατροί πήραν βλαστοκύτταρα από το νεογέννητο και έκαναν μεταμόσχευση στην Κατερίνα, σώζοντάς της τη ζωή.

Άριστη μαθήτρια, κατάφερε και πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, σπούδασε και έπιασε δουλειά ως βοηθός λογίστρια σε ξενοδοχείο κοντά στο πατρικό της, ενώ συγγενείς και φίλοι μιλούν για ένα γλυκό και ευγενικό κορίτσι, που χαμογελούσε συνεχώς.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει σήμερα, στις 18:00, στο ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Συγγενείς και φίλοι θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία από το σπίτι της.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *