” H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ “
ΚΕΦΑΛΑΙΟ “Α” ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1828 – 1950 1.Η ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΖΥΘΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ 1828 – 1860 Η πρώτη επαφή, εξοικείωση των Ελλήνων με το ζύθο – μπύρα και η απαρχή του….. κλάδου της ελληνικής ζυθοποιίας έχει τις ρίζες της στην εποχή του βα-σιλιά Όθωνα. Αρχικά τον Όθωνα συνόδεψαν στην … Συνεχίστε να διαβάζετε το ” H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ “.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί