” H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ “

ΚΕΦΑΛΑΙΟ  “Α”  ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1828 – 1950 1.Η  ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ  ΖΥΘΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΚΡΑΤΟΣ 1828 – 1860 Η πρώτη επαφή, εξοικείωση των Ελλήνων με το ζύθο – μπύρα και η απαρχή του….. κλάδου της ελληνικής ζυθοποιίας έχει τις ρίζες της στην εποχή του βα-σιλιά  Όθωνα. Αρχικά τον  Όθωνα συνόδεψαν  στην … Συνεχίστε να διαβάζετε το ” H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ “.