Μετά το σκάνδαλο για το πόσα άλογα φάγαμε, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουµε -με τον πλέον χιουμοριστικό τρόπο- τα
πραγματικά συστατικά στο παραδοσιακό junk food.
Μπέργκερ
8% Ανακυκλώσιµο υλικό από τον ∆ηµόκριτο
5% Χαρτί (από φεϊγ βολάν του Ευάγγελου Βενιζέλου)
12% Μπαχαρικά (το πιπέρι καλύπτει τη μασχαλίλα)
9% Σαµάρι
0,01% Κερατίνη (λόγω τριχόπτωσης του παρασκευαστή)
5% Αυξητική ορμόνη (να ‘ναι καλά το γκανιάν του ιπποδρόμου)
20% Γκανιάν του ιπποδρόμου «Fury» (τελικά όχι και τόσο γκανιάν)
20% Σόδα (φουσκώνει, δεν παχαίνει, δεν κοστίζει)
12% αφρολέξ
4% Μοσχάρι ελευθέρας βοσκής, Αγροκτήµατα Σχιστού
5% Αρωματικές ουσίες (μασχαλίλα)
Milkshake
6% Αρωµατικό κερί
3% Τσιµέντο
3% Δάκρυα χαµηλόμισθου εργαζομένου
60% Ανακυκλωµένο νερό υπονόµου
9% Σκόνη (μπορεί και γάλακτος, μπορεί και όχι)
5% Γάλα γάτας
4% Γάλα αγελάδας
10% Χρωστική ουσία (οικολογική λαδομπογιά)
Τηγανητές πατάτες
10% Γράσο µηχανής
4% Καουτσούκ
5% Coleston No 9 blond ambition
3% Υδρογονάνθρακες Πάνου Καµµένου
3% Εντομοκτόνο (δεν χρειάζεστε αντικουνουπικό)
30% πριονίδι
2% Πρωτεΐνη (μυγάκια)
5% Extensions (αντικαθιστούν το τριμμένο τυρί)
3% Καστορέλαιο
10% Αποτσίγαρα
5% Χώµα
20% πολτός πατάτας προέλευσης Φουκοσίµα